Forum Arhive

Unfortunately no one can be told what FluxBB is - you have to see it for yourself.

Nu ești autentificat.

Anunț

În construcție!

#12016-Oct-29 16:27:42

Zaishen
Administrator
Data înregistrării: 2016-Jul-10
Mesaje: 11

Regulament forum

29/10/2016

Forumul http://www.arhive.info/ este un loc privat. Prin folosirea si accesarea lui, sunteți de acord cu următorii termeni fără nicio condiţie, în caz contrar, administratorii şi / sau responsabilii site-ului își vor folosi dreptul de a vă refuza accesul, anula contul dvs. sau luarea de măsuri adecvate, fără explicaţie prealabilă.

General:
- Sunteți de acord că userii și/sau administratorii acestui forum nu se fac responsabili pentru linkurile și informațile care se găsesc postate pe http://www.arhive.info/, toate linkurile/informațile postate aici pe forum au fost găsite pe internet postate de alte persoane pe care noi nu le cunoaștem.
- Administrația acestui forum nu se face responsabilă pentru informațile postate de către utilizatori.
- NU vă înregistrați folosind drept nick denumirea paginii WEB personale sau denumire de firmă. Deasemenea, nu sunt acceptate nick-uri care pot ofensă, încalcă bună-cuviință sau care conțin doar semne de punctuație, steluțe și altele asemenea. Acești ușeri vor fi BANATI! Nickul trebuie să conțină litere și/sau cifre.
- Să RESPECTE deciziile moderatorilor și DACĂ doresc să se plângă de ele să se adreseze DOAR pe PM/E-MAIL super-moderatorilor sau administratorilor
- Să RESPECTE regulamentul forumului
- Să posteze STRICT la subiectul thread-ului
- Să NU atașeze fișiere MARI și în general să NU atașeze fișiere decât în cazul în care această acțiune are un fundament solid și este pe deplin justificată
- Să NU aducă jigniri membrilor forumului sub NICI O FORMĂ.
- Să NU posteze INUTIL replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol"...etc.
- Să NU poarte discuții despre furt [în special informatic] și/sau cum se practică acesta.
- Să CAUTE cu atenție (folosind funcția SEARCH) ÎNAINTE de a deschide un subiect nou.
- Să NU posteze informații false, vulgare, defăimătoare, rasiste, cu orientare sexuală sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul României!
- Să NU abuzeze de smilie-uri. (iconițele animate)
- Să NU abuzeze și/sau să NU folosească QUOTE integral (-dacă este mare sau conține imagini) la intervențiile precedente!
- Să NU abuzeze de funcția PM.
- Să încerce să AJUTE colegii de forum și să NU îi pună în posturi proaste cei ce poate nu sunt atât de pricepuți. Lumea vine aici ȘI să învețe ceva.  Dacă un user primește glume în loc de răspunsuri atunci când întreabă ceva "simplu" cu siguranță că nu va învăța ceva...
- Va rugăm să completați cât mai corect câmpurile din profilul userului precum Location, Occupation ...etc.  Aceste date pot ajuta pe ceilalți useri și pot reduce la minimum discuțiile de genul "Tu de unde ești"...
- Este INTERZISĂ scrierea mesajelor folosind aberații gramaticale de genul "TZ", "SH"...etc.  Dacă doriți neaparat să fiți foarte bine înțeleși puteți folosi DIACRITICE "Ă, Â, Î, Ș, Ț" AICI.
- Când creați un SUBIECT NOU (NEW TOPIC) încercați să alegeți un titlu SCURT, la obiect și cât mai CLAR.
- Nu aveți voie să faceți reclamă altor siteuri. (Prin avatar, semnătura, thread-uri, etc). Excepție fac acele cazuri în care aveți acceptul unui administrator.
- Să NU își publice adresă de e-mail decât dacă este absolut necesar (este spre binele vostru).
- Dimensiunea maximă admisă a semnăturii este de 350x50!
- "FORUMUL" nu are un "nivel" măsurabil. NU este nevoie să ne explicați creșterile sau scăderile "nivelului". Sunt numai în mintea voastră și acest subiect NU ne pasionează și nu vrem să pierdem timpul cu el.
- NU "suferă" nimeni dacă NU mai doriți să postăți/vizitați acest forum. Este o alegere ce VA APARȚINE și nu ținem neapărat să o cunoaștem. E o problemă STRICT personală. NU este nevoie să deschideți un thread în care să ne explicați de ce "plecați" de pe forum.
- Faptul că sunteți user de X ani sau că aveți X000 de posturi NU ne impresionează și NU va salvează în cazul în care ÎNCĂLCAȚI REGULAMENTUL ÎN MOD REPETAT!!
- ORICÂND avem nevoie de un moderator în plus BUN ! NU va deranjați inutil dacă NU aveți TIMP și capacitatea de a ajută pe alții !
- Moderatorii nu fac decât să muncească mai mult ca userii, așa că gândiți-va BINE dacă chiar doriți să moderați ceva. Această experiență se poate sfârși prost...
- Fără porcării de jocuri piramidale, țepe și alte chestii.
- Lingușeală aka PUPINCURISM este strict interzisă!
- Necunoașterea regulamentului forumului nu va absolvă de la încălcarea regulilor!!!

Reguli de bun simț:
1. Tratații pe cei din jur așa cum vreți să fiți și voi tratați la rândul vostru.
2. Folosiți un limbaj adecvat, fără insulte, injurii, rasisme etc.
3. Nu insultați utilizatorii acestui forum, indiferent dacă fac parte din conducere sau nu.

Reguli pentru support:
1. Înainte să postați o anumită problemă, folosiți funcția Căutare și verificați dacă nu a mai fost adusă în discuție și de altă persoană și soluționată în final.
2. Ajutorul pentru probleme întâmpinate pe acest site îl cereți în secțiunea Support, nu prin mesaje private sau prin alte topicuri.

Reguli privind utilizarea avatarului și a semnăturii:
- Recurgerea la decentă este valabilă și în acest caz, astfel nu folosiți în semnătura sau la avatar:
- imagini cu caracter erotic sau pornographic; insulte; orientări sexuale sau religioase
- imagini ce încurajează discriminările rasiale
- imagini care promovează comportamente deviante, violentă, agresitatea și autoagresivitate: automutilare, suicid; cruzimea față de animale
branduri sau produse.
- reclame către alte site-uri fără acordul administratorului
- dimensiunea imaginilor din semnătura nu trebuie să depășească 100KB.
 
Consecințele nerespectării acestor reguli:
- administratorii au dreptul de a modifica semnătura sau avatarul unui membru dacă acesta încalcă regulamentul
- încălcarea repetată a acestor reguli duce la retragerea dreptului de a mai putea folosi avatare / semnături pe forum sau la dezactivarea contului, după caz.

Viziunea şi misiunea noastră:

Misiunea noastră este de a susține toți oamenii care au nevoie de educație non-formală în procesul lor de atingere a obiectivelor personale și profesionale prin facilitarea accesului la informații esențiale, abilități cheie și instrumente educaționale de top pentru dezvoltarea personală și profesională în domeniul calculatoarelor.

În cele din urmă, ţineţi cont de faptul că cele mai multe interdicţii sunt date pentru încălcarea regulamentului, noi vom încerca să fim toleranți și corecți  cu toată lumea.., este datoria fiecărui utilizator să nu compromită forumul și utlizatorii cu astfel de probleme, înţeleg că este pentru binele întregii comunități.

Info: Dacă am omis ceva voi adaugă pe parcurs iar dacă aveți nelămuriri întrebați-mă.


test sig

Deconectat

Subsol forum